Premium Dextróza Prášok Glukózy 1 kg

€9.99

Nový produkt

Skladom

Názov Značky TiTo

Prídavná látka Názov: Premium Dekstroz Premium Séria Dekstroz s názvom ürünümüzde Európskej Podľa surovín, Štandardné nášho seriálu Ďalekom Východe podľa suroviny sú používané.

Súčasť Zoznam: Dekstroz

Čisté Množstvo: 1 kg

Fyzická Štruktúra: Prášok

Množstvo: Dozadu, pokiaľ ide o sledovateľnosti všetkých Surovín A materiálov na balenie veľa čísel záznamov.

Výrobok sériové číslo sa nachádza na obale výrobku.

Potravinárske Prídavné Látky Funkčná Trieda: Cukríky

Aditíva, Ktoré Boli Odvodené Od Mena: Glukózy

Prídavná látka Eklenebileceği Potraviny: turecké Jedlo Codex Potravinárske prídavné látky Yönetmeliği'nde a vertikálne tebliğlerde v súlade s predpismi povolené hotových výrobkov, berúc do úvahy obmedzenia, ktoré sa používajú.Nariadenia a tebliğlerde požadované informácie ulaşılamadığında, súvisiace s zákony vašej krajiny na regulátor danışılabilir.

Špeciálne Skladovanie/Podmienky Používania: Prosím, majte na suchom a chladnom mieste utesnené.

Jedlo Işletmecisinin Obchodný Názov a Adresa: Smart Chemické Tic.A Od.S.r.o.S.r.o.Egejskom Mori, Priemyselná Lokalita Balatçık Mah. 8901/3 v.Č:3/3AO Çiğli/Izmir priestoroch.

Výrobca Registračného Č.: TR-35-K-047442

Krajina pôvodu: Turecko (Jedlo je hlavnou zložkou pôvodu koncového produktu menşeinden je iný.)

Návod na použitie: turecké Jedlo Codex Prísady do Potravín v súlade s Yönetmeliği'ne, vyrábané alebo plánovaná výroba hotových výrobkov súvisiacich s vertikálnym tebliğlerde Mieste oblasti; eklenebileceği potraviny, podmienky používania, maximálne množstvá a vzhľadom na obmedzenia by mali byť použité.

Turecko v iných krajinách, než použiť planlanıyorsa, v krajine právne predpisy by mali byť považované za.

Vlastnosti výrobku, výrobné požiadavky, stroje a zariadenia budovy a výkony, sezónne premenné a ostatné sa môžu líšiť v závislosti od surovín.

Najvhodnejšie použiť množstvo skôr, bez vyznačením, turecké Jedlo Codex Potravinárske prídavné látky Yönetmeliği'nde belirtilen obmedzenia v záujme veci, minimálne miktarlarla skúšky musia byť vykonané.

Locale/Predaj Cieľ: Používanie v potravinách.

TECHNICKÉ INFORMÁCIE: Dextróza, šesť obsahujú uhlík a všeobecne známy ako glukóza monosakkarittir.Dextróza, glukóza crystal formulár a všetky živé metabolizmalarının základný zdroj energie.

Všeobecné stolový cukor formálne chemický názov sacharóza, alebo British terimiyle sacharózy.Candy slovo karbonhidratlarla úzko relevantné a rovnako chemickej skupiny.

Napríklad chemický, sacharóza; Glukóza a fruktóza je viac malých dve karbonhidratın zmes.

Glukóza anglické slovo poskytovanie dekstrozdur.Skutočne, dextróza, iný je cukor a sukrozun komponent.Sukrozun % 70 tatlılığa so dekstrozun prítomnosť,

Fehlingovho roztoku môžu pomôcť.

Všeobecne známe rôzne ako hroznový cukor alebo glukózy v krvi dextróza, široký v prírode je cukor nájsť v priemere.Ako obchodné, dextróza po hydrolýze škrobu, čistenie, koncentrované, a potom vyrába kryštalizácii.

Feeder veciach okrem toho, dekstrozun funkčné a senzorické vlastnosti veľa potravín v uplatňovaní dôležitú úlohu.

Sladkosť, na bode mrazu a kryštalizácie v kontrole, farby, vyváženie a osmotický tlak ayarlamalarında a fermantasyonlarda sladkosti môžu byť použité ako zdroje.

Turecké Jedlo Codex Candy Tebliği'nde je uvedené,

Dextróza monohydrát a dextróza, Bezvodý, aby sa označujú ako druhy 2.

Dextróza monohydrát, molekulárnej crystal obsahovať vodu, čistí a kristallendirilmiş Dglikozudur.Nasledujúce hydrolýzou škrobu vyrobené čistenie, je dosiahnuté, ako je výsledkom transakcií, ako odparovania a kryštalizácii.

Dextróza, bezvodý (anhydrate), krištáľovo vody-free, suché položka množstvo hmotnosti menej ako 98 je čistený a kristallendirilmiş Dglikozu odvolával sa na ako.

60 ° nad produktu, aby sa znovu kryštalizovali metóda je dosiahnutý.

-V-použitie Oblastiach:

Sukrozdan menej tatlılığa so dekstroz; zmrzliny, ako zmrzlinový produkty zbytočne sladkosť patrí produktov, bez zvýšenia množstva sušiny artırabilmektedir.Ďalšie dekstroz riešenia; candy Cane şekerinden nižší bod mrazu, ktorý tiež pomôcť získať viac hladké a krémové yapının tak, ako je.

Pekárske výrobky, kvasnice živín miesto komponent vystupuje ako dekstrozun v prípade nedostatku droždie, tak nie je dotknuté priamo na kvalitu cesto prijatia škrobu a lepok kendilerine ako nutričné zložky, tento prípad leavening proces viesť k oneskoreniu.Ste ako kvasinky potravín candy je použitý, maya bez konzumovať ju pred dekstroza je potrebné previesť.Tento prípad je viac použitia kvasiniek množstvo road, otvorenie nakoniec spôsobené istenie pred dlhodobým bekletmeden chlieb cast svetlo a sviežosť strata yaşamasına aj príčiny.

Fermentované Môže sa sacharidy dextróza, oxid uhličitý pre maximálne úsporný zdroj.

Konzervované potraviny výrobky, mliečne výrobky, boli zuhoľnatie nápoje, džem a jölede tiež hojne využívajú, priestor nájde dekstrozun sukroza podľa najväčšou výhodou, mať mierny tatlılığa a potravinársky špecifické aromayı žiadne obmedzenia a sacharózy na silný ochranný účinok göstermesi sayılabilmektedir.

Široko používané v chemickom a fermentačného priemyslu ako suroviny dextróza, elektrolik alebo fermentácia metóda je spracovaná s glukonát vápnika je získať.Je hydrogenácie Dekstrozun, vitamín C je základom pre tvorbu sorbitolun vedie cesta.

Chemické Zloženie:

Suchý Materiál 91,5

Vlhkosť 8,5

Sulfated Ash 0,2

Uvedené E NTEGRA

5 dextróza iv taška, agar prášok, vápnik v prášku, kgm, ovocie prášok, nmn prášok, prášok sex, dextróza prášok amazon, dextróza, sacharóza, opakovane petriho misky